Kun aalto kasteli Kaija Pohjolan, syntyi rakkauslaulu – 
kuuntele kaunis sinkku.

16.4.2019 Tanssitähdet, Tanssiin.net - Uutiset

Kaija Pohjola on julkaissut pitkästä aikaa uutta musiikkia. Vuoden 1991 tangokuningatar ja suosittu tanssitähti on selvinnyt ärhkäkästä rintasyövästä ja palannut hiljalleen myös keikkarintamalle.
“Hupsista heijaa, kun pääsi kulumaan muutamia vuosia viime levytyksestä”, Kaija hymyilee.
“Uusi iskelmäni on rakkautta täynnä. Tarinaa rakkauden alusta. Se syntyi aidosta tilanteesta Madeiralla.”
“Kastuin alushousuja myöten”

Kaija oli miesystävänsä Matti Vartialan kanssa lomailemassa suosikkisaarellaan Atlantilla ja rakastavaiset kävelivät Madeiran pääkaupungin Funchalin rantabulebvardilla. Matti kulki edellä ja otti kuvia kamera kädessään.
“Yhtäkkiä tuli iso aalto, joka kasteli minut aivan likomäräksi, alushousuja myöten. Rakkaani nappasi kuvan heti, kun kuuli kiljahdukseni.”

Sanat elävästä elämästä
Kaija näytti hienoa tilannekuva orkesterinsa kitaristille Antti Toivolalle ja sanoi, että “katsopas, kun seitsemäs aalto tuli ja kasteli”.
“Antti tokaisi siihen, jotta “no niin, tästä lähtee sitten uusi biisi!” Ja niin syntyi Seitsemäs aalto -kappale”, Kaija kertoo.
Sanat kauniiseen lauluun teki Timo Jokinen. Sanoitus kertoo uudesta alusta, uuden rakkauden tunteesta, jota ei osannut enää edes odottaa. Siinä on paljon samaa kuin Kaijan, 67, omassa elämässä: hän menetti aviomiehensä 2007 eikä uskonut enää löytävänsä tosirakkautta, kunnes elämään asteli toinen leski, Matti, vuonna 2014.
“Sä olit aalto seitsemäs, mä lensin taivaisiin. Kanssas lailla lintujen, me liideltiin.”
“Mieli on nyt korkealla”
Kaija Pohjola sanoo saaneensa elämänilon ja auringonpaisteen elämäänsä takaisin.
“Kyllä laulu maistaa taas kahden vuoden tauon jälkeen. Mieli on korkealla!”

Lähde: Tanssiin.Net